Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με το βλέμμα στο… μέλλον του Ατρομήτου ο Κόλμαν

Με το βλέμμα στο… μέλλον του Ατρομήτου ο Κόλμαν

Ο Κρις Κόλμαν θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Ατρομήτου αφού προ ημερών ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Περιστεριώτες. Από τη στιγμή που συνέβη αυτό ο Βρετανός τεχνικός έχει στρέψει το βλέμμα του στις ακαδημίες του συλλόγου, θέλοντας να μάθει πράγματα για αυτές και να δώσει κίνητρο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες του τμήματος Κ19 του Ατρόμητου βίωσαν μια ξεχωριστή εμπειρία σήμερα, καθώς η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Κρις Κόλμαν και των άμεσων συνεργατών του, Κιτ Σάιμονς και Γιώργου Κορακάκη.

Ο Ουαλός προπονητής θέλει να σχηματίσει τη δική του άποψη και εικόνα ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίες για τη νέα σεζόν, τσεκάροντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, ο Κόλμαν έχει ήδη παρακολουθήσει από κοντά αναμετρήσεις της Κ19, έχει βρεθεί σε προπονήσεις και έχει παρακολουθήσει και βίντεο των αγώνων ενώ τις τελευταίες μέρες βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση παίκτες των Ακαδημιών που έχουν προωθηθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*