Home / Ομάδες / Με Κέιχιλ και Γιάννου οι Socceroos στα φιλικά με Ελλάδα

Με Κέιχιλ και Γιάννου οι Socceroos στα φιλικά με Ελλάδα

Οι επιλογές Ποστέκογλου

Aθήνα

Ο πρώην επιθετικός της Έβερτον Τιμ Κέιχιλ, κλήθηκε ξανά στην ομάδα της Αυστραλίας για τα φιλικά παιχνίδι με την εθνική Ελλάδας, τον ερχόμενο μήνα, μετά από την απουσία του στο φιλικό με την Αγγλία, λόγω υποχρεώσεων του με τον σύλλογό του στην Κίνα.

Ο γεννημένος στην Ελλάδα, ομοσπονδιακός προπονητής των Socceroos, Άγγελος Ποστέκογλου την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε την ομάδα για τον αγώνα της 27ης Μαΐου εναντίον της Αγγλίας στο Stadium of Light, στο Σάντερλαντ, αποκλείοντας αρκετούς έμπειρους παίκτες , επειδή το ματς είναι εκτός του προγράμματος διεθνών φιλικών της FIFA.

Ωστόσο, οι αγώνες ενάντια στην Ελλάδα, στο Σίδνεϊ στις 4 Ιουνίου και στη Μελβούρνη τρεις ημέρες αργότερα, εντάσσονται εκεί, πράγμα που σημαίνει σύλλογοι έχουν καθήκον να απελευθερώσουν τους διεθνείς παίκτες τους.

Μαζί με τον Κέιχιλ, ο Ποστέκογλου κάλεσε επίσης τον Τρεντ Σένσμπαρι και Μάθιου Σπιράνοβιτς, ανάμεσα στις δέκα αλλαγές που θα κάνει στην ομάδα, σε σχέση με τον αγώνα ενάντια στην Αγγλία. «Το Κύπελλο Ασίας και ο πρώτος γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου θέσει την προσοχή μας στις ασιατικές ομάδες και στις προϋποθέσεις που έχουν αυτές, αλλά είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε και μια σειρά από διαφορετικά στυλ,» είπε ο Ποστέκογλου.

«Οι αγώνες ενάντια στην Ελλάδα, εκθέτουν τους παίκτες μας σε ένα υψηλό επίπεδο της διεθνούς ποδοσφαίρου. Ο ανταγωνισμός και η ένταση αυτών των αγώνων θα μας δώσει σίγουρα αυτό και θα μας βοηθήσει για μία σωστή προετοιμασία για τον επόμενο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών». Η Αυστραλία εξασφάλισε μια θέση στον τελικό γύρο των ασιατικών προκριματικών για τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία τον Μάρτιο.

Στην αποστολή για το ματς με την Ελλάδα είναι και ο Απόστολος Γιάννου., αλλά και οι Μαρκ Μπιριγκίτι, Νέιθαν Μπερνς, Τζέισον Γκέρια, Αλεξ Γκέρσμπαχ, Μάθιου Λέκι και Ράιαν ΜακΓκόουαν. Ο τερματοφύλακας Μπιριγκίτι κλήθηκε και για τον αγώνα με την Αγγλία, αντικαθιστώντας τον Μιτς Λάνγκερακ, που αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού. Η ομάδα: Μαρκ Μπιριγκίτι, Νέιθαν Μπερνς, Τιμ Κέιχιλ ,Ανταμ Φεντερίτσι, Τζέισον Γκέρια, Αλεξ Γκέρσμπαχ, Απόστολος Γιάννου, Κρις Οικονομίδης, Τζάκσον Ιρβάιν, Μιλ Τζέντινακ, Ρόμπι Κρουζ, Μάθιου Λέκι,Τζέιμι ΜακΛάρεν, Ράιαν ΜακΓκόουαν, Μαρκ Μίλιγκαν,Ααρον Μούι, Τζων Ρόγκιτς, Μάθιου Ράιαν, Τρεν Σενσμπαρι, Μπραντ Σμιθ, Μάθιου Σπιράνοβιτς, Μπέλει Ράιτ.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*