Home / Άλλα Σπόρ / «Μετακομίζει» στον Λαιμό ο Πάπαριτς

«Μετακομίζει» στον Λαιμό ο Πάπαριτς

Στη Βουλιαγμένη θα συνεχίσει την καριέρα του τη φετινή σεζόν ο Λόβρο Πάπαριτς. Οι «μπέμπηδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου Κροάτη περιφερειακού για τον επόμενο χρόνο, με τον νεαρό άσο να συμπεριλαμβάνεται στην προεπιλογή της εθνικής του ομάδας.

Ο Πάπαριτς αγωνιζόταν στη Ριέκα τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή υδατοσφαίρισης Λόβρο Πάπαριτς για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Λόβρο Πάπαριτς έχει γεννηθεί στις 5/8/1999 και αγωνίζεται ως φουνταριστός. Κατάγεται από την Κροατία και βρίσκεται στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας ανδρών της χώρας του, ενώ στον ΝΟΒ θα κάνει δίδυμο στα 2 μέτρα με τον συμπατριώτη του, Λούκα Λόζινα.

Έχει κατακτήσει ένα χρυσό κι ένα ασημένιο μετάλλιο σε παγκόσμια πρωταθλήματα με τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στην Πριμόριε Ριέκα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Λόβρο Πάπαριτς, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά, αποδέχτηκα την πρόταση της Βουλιαγμένης για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ένας από τους βασικούς λόγους του ερχομού μου στην Ελλάδα είναι να αποδείξω πράγματα στον εαυτό μου. Η Βουλιαγμένη είναι ένας σύλλογος που πάντα προσπαθεί να φτάσει όσο υψηλότερα γίνεται στην υδατοσφαίριση.

Είμαι ευγνώμων στη διοίκηση του ΝΟΒ που αναγνώρισαν την αξία μου ως έναν αθλητή που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και του οράματος της ομάδας. Είμαι προετοιμασμένος να δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα και εύχομαι οι πράξεις μου να φανούν περισσότερες από τα λόγια μου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*