Home / Άλλα Σπόρ / Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία στο Οπεν πινγκ πονγκ της Τσεχίας

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία στο Οπεν πινγκ πονγκ της Τσεχίας

Η Κατερίνα Τόλιου έχασε 4-0 σετ από το νούμερο 1 του Οπεν πινγκ πονγκ της Τσεχίας, τη Γιανγκ Σιαοσίν από το Μονακό, οπότε έκλεισε η συμμετοχή έξι Ελληνίδων αθλητριών στο Όλομουτς και πλέον όλη η προσοχή στρέφεται στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομαδικού 2021.

Η ομάδα μεταβαίνει την Τετάρτη από την Τσεχία στο Βελιγράδι, το οποίο θα φιλοξενήσει τα προκριματικά της δεύτερης κατηγορίας, 27-29/9. Την Τετάρτη, μάλιστα, πρόκειται να γίνει και η νέα κλήρωση των τεσσάρων ομίλων και να μάθει οριστικά και η Ελλάδα τις αντιπάλους της.

Την αποστολή συγκροτούν οι Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Ελισάβετ Τέρπου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής γυναικών, Γιώργος Καρύτσας.

Στην προτελευταία μέρα στο Όλομουτς, η Τόλιου αναλάμβανε εξαιρετικά δύσκολο έργο κόντρα στην κινεζικής καταγωγής Σιαοσίν, η οποία την περασμένη Παρασκευή κατέκτησε το απλό γυναικών στο τουρνουά WTT Contender της Βουδαπέστης.

Η αθλήτρια από το Μονακό είναι νούμερο 44 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη κι έδειξε μεγάλες ικανότητες και απέναντι στην άμυνα. Η Τόλιου (Νο 143) έχασε εύκολα το πρώτο σετ, αλλά βελτίωσε την απόδοσή της και πίεσε πολύ στο δεύτερο και το τρίτο σετ.

Η εξέλιξη: 3-11, 9-11, 8-11 και 5-11

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*