Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κοντά σε Κάτσαρ, Τσαβαρία και… κρυφό φορ

Κοντά σε Κάτσαρ, Τσαβαρία και… κρυφό φορ

Σε πολύ καλό δρόμο για την ΑΕΚ οι υποθέσεις των Γκόικο Κάτσαρ και Πάμπλο Τσαβαρία για τη θέση του μέσου και εξτρέμ, την ώρα που γίνεται δουλειά για έναν επιθετικό που το όνομά του έχει μείνει μυστικό.

Φουλάρει η ΑΕΚ για την ολοκλήρωση των μεταγραφών της, αν και ακόμη αναμένονται τέσσερις προσθήκες. Η «Ένωση» είναι επιβεβαιωμένα σε προχωρημένες επαφές τόσο με τον Γκόικο Κάτσαρ όσο και με τον Πάμπλο Τσαβαρία, με τις δύο περιπτώσεις να είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Με την πλευρά του Σέρβου μέσου υπήρξε χθες απευθείας επαφή και κάποιες πηγές μιλούν ακόμη και για συμφωνία. Την ίδια στιγμή, εξελίσσονται οι συζητήσεις με τον Αργεντινό εξτρέμ, που μένει ελεύθερος από τη Λανς. Όπως αποκάλυψε χθες ο μάνατζέρ του μιλώντας στο sport-fm.gr, υπάρχει μια οικονομική διαφορά, αλλά αυτή μπορεί κάλλιστα να καλυφθεί.

Από εκεί κι έπειτα, στην ΑΕΚ αποτελεί πρώτη ανάγκη η απόκτηση επιθετικού. Οι Μπαλντέ και Ζοζούλια είναι στα υπόψη, η λύση του πανάκριβου Φλέτσερ έχει απομακρυνθεί αρκετά, αλλά πιθανώς η τελική επιλογή να είναι άλλος. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε επαφές με φορ το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει και θεωρείται εξαιρετική επιλογή.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*