Home / Πόλο / Κεχαγιάς: «Είχαμε πρόβλημα στον παίκτη παραπάνω»

Κεχαγιάς: «Είχαμε πρόβλημα στον παίκτη παραπάνω»

Στο πρόβλημα στον παίκτη παραπάνω απέδωσε ο Σάκης Κεχαγιάς την ήττα της Εθνικής πόλο γυναικών από την Ουγγαρία στη δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου του Βελιγραδίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως χρειάζεται βελτίωση για τα επόμενα ματς και ειδικά αυτό κόντρα στη Ρωσία και στάθηκε στην ενέργεια και στη θέληση με την οποία μπήκαν στην πισίνα οι Ελληνίδες διεθνές στην αρχή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι αυτό που δεν πήγε καλά ήταν ο παίκτης παραπάνω, είχαμε ‘2 στα 10’ και μ’ ένα ποσοστό 20% στον παραπάνω, δεν μπορείς να διεκδικήσεις το παιχνίδι. Προχωράμε μ’ αυτό τον αγώνα σαν οδηγό, να δούμε το τι μπορούμε να βελτιώσουμε, ειδικά σ’ αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και πάμε για τον επόμενο αντίπαλο, που είναι η Ρωσία.

Αυτές οι ομάδες όλες θεωρώ ότι είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά σ’ ένα τέτοιο αγώνα. Όλα πιθανά είναι. Εγώ αυτό που βλέπω είναι η δική μας ομάδα, πως θα βελτιωθούμε παιχνίδι με παιχνίδι και προχωράμε.

Η ομάδα μπήκε με ενέργεια, με διάθεση να διεκδικήσει το παιχνίδι, παίξαμε καλά με λιγότερο. Το πρόβλημα για εμάς ήταν ο παραπάνω, που μέχρι τώρα δεν το είχαμε αντιμετωπίσει. Φυσικά, σ’ ένα παιχνίδι όλα μπορούν να γίνουν, γιατί στα επίσημα παιχνίδια φαίνονται και οι αδυναμίες, οπότε αυτό που με προβλημάτισε είναι ο παίκτης παραπάνω, αλλά θα δουλέψουμε δυο μέρες και θα κοιτάξουμε να το βελτιώσουμε».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*