Home / Άλλα Σπόρ / Η κυρία Μέστο έρχεται (και το πανηγυρίζει)!

Η κυρία Μέστο έρχεται (και το πανηγυρίζει)!

Η εκθαμβωτική κυρία Μέστο, η τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο Σάρα Φατσιολίνι, έρχεται στην Αθήνα μαζί με τη μικρή τους κόρη, Νίνα. Και το πανηγυρίζει!

 

Η κυρία Μέστο έρχεται (και το πανηγυρίζει)!

Η εκθαμβωτική κυρία Μέστο, η τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο Σάρα Φατσιολίνι, έρχεται στην Αθήνα μαζί με τη μικρή τους κόρη, Νίνα.

Και το πανηγυρίζει, ποστάροντας στο Instagram: «Αθήνα, ερχόμαστε μαζί με τη Νίναγια τον Τζιαντομένικο. Και σε λίγο θα έρθει σίγουρα και κάποιος άλλος».

Η Σάρα Φατσιολίνι χάρηκε πολύ και για την επάνοδο του άντρα της ζωής της στους αγώνες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Γι? αυτό ανέβασε στο Instagram και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πράσινη» όπου στην κεντρική φωτογραφία φαίνεται ο Μέστο δίπλα στους Μπεργκ, Τελάντερ και Ζέκα να χαιρετάει τον κόσμο του ΠΑΟ έπειτα από τη νίκη επί της Καλλονής.

«Βασικός στο πρώτο παιχνίδι και μία σπουδαία νίκη. Τι όμορφο να σε βλέπω να γυρίζεις στο γήπεδο. Πάντα ήσουν και θα παραμείνεις ο πρωταθλητής μου», ήταν το γεμάτο συναίσθημα μήνυμα της πανέμορφης Σάρα προς τον νέο άσο του Παναθηναϊκού.

Τα επίσημα της Λεωφόρου ανεβαίνουν επίπεδο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*