Home / Μπάσκετ / Κατάληψη στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος!

Κατάληψη στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος!

Φίλαθλοι του Πανιώνιου έχουν κάνει κατάληψη στα γραφεία της ΚΑΕ και απαιτούν συνάντηση με εκπροσώπους της ηγεσίας του συλλόγου και καλούν όσους ενδιαφέρονται για την ομάδα να δώσουν το «παρών».

Την αγανάκτηση τους για την κατάσταση στον μπασκετικό Πανιώνιο εξέφρασαν φίλοι της ομάδας, κάνοντας κατάληψη στα γραφεία της ΚΑΕ. Μάλιστα, ζητούν να συναντηθούν με τους ηγέτης της, τον Ερασιτέχνη και τους υπεύθυνους των Ακαδημιών, αλλά και τους φιλάθλους-παράγοντες που ενδιαφέρονται για το καλό των «κυανέρυθρων». Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει υποβιβαστεί στην Α2 και «παίζεται» να πέσει λόγω των οικονομικών δυσκολιών στην Β’ Εθνική, ώστε να καθαρίσει.

Η ανακοίνωση τους

Σήμερα Πέμπτη και ώρα 4 αποφασίσαμε μια αντιπροσωπεία φιλάθλων να προχωρήσουμε σε κατάληψη στα γραφεία της ΚΑΕ. Καλούμε άμεσα στα υπό κατάληψη τους εκπροσώπους της ΚΑΕ, του Ερασιτέχνη και του PDA (Ακαδημία του μπασκετικού τμήματος) όπως και κάθε φίλαθλο-παράγοντα που ενδιαφέρεται για το μέλλον της ομάδας. Απαιτούμε συνάντηση σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ στις 8 το βράδυ

πηγή sport-fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*