Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Και ο Ατρόμητος για Μπαντή

Και ο Ατρόμητος για Μπαντή

Όχι μόνο η Skoda Ξάνθη, αλλά και ο Ατρόμητος θα ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του Γιώργου Μπαντή. Ο 31 ετών γκολκίπερ είναι στη λίστα της ΠΑΕ. “Νωρίς για τα μεταγραφικά” λένε στο Περιστέρι.

Ο Γιώργος Μπαντής δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του στον Αστέρα Τρίπολης. Ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας στους Αρκάδες, έχει μπει σε αναζήτηση νέας ομάδας. Προέρχεται από γεμάτη χρονιά, καθώς έπαιξε σε 23 αγώνες, όλους στη Super League.

Η Skoda Ξάνθη ήρθε σε επαφή μαζί του και του κατέστησε σαφές ότι θέλουν να συνεργαστούν μαζί του στο επόμενο πρωτάθλημα. Δεν είναι ωστόσο μόνοι οι ακρίτες. Είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, και ο Ατρόμητoς που παρακολουθεί “στενά” την περίπτωσή του.

Όπως άλλωστε έχετε ενημερωθεί εδώ και καιρό, ο Αντρέι Γκορμπούνοφ θα αποτελέσει παρελθόν για τους Περιστεριώτες, αφού πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Στην “κυανόλευκη” ΠΑΕ, πάντως, δεν παίρνουν θέση για το θέμα και τονίζουν: “Είναι νωρίς για τα μεταγραφικά”.

Ο Μπαντής ανήκε στον Ηρακλή από το 2003, ενώ το 2011 υπέγραψε στον Αστέρα. Η επόμενη ομάδα που θα βρει, με άλλα λόγια, θα είναι η τρίτη της καριέρας του Θεσσαλονικιού γκολκίπερ.

Photo Credits: Action Images

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*