Home / Ομάδες / Θέλει Πογέτ η Ίπσουϊτς

Θέλει Πογέτ η Ίπσουϊτς

Σε περίπτωση που ο Μικ Μακάρθι αποχωρήσει από το “Portman Road” αυτό το καλοκαίρι, ο Γκας Πογέτ είναι ο εκλεκτός της Ίπσουϊτς για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μπορεί ο Γκουστάβο Πογέτ να αποχώρησε από τον πάγκο της ΑΕΚ πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, ωστόσο ο Ουρουγουανός έχει συνδέσει το όνομα του με το αγγλικό ποδόσφαιρο και είναι πιθανό τη νέα σεζόν να εργαστεί ξανά εκεί.

Ενδιαφέρον υπάρχει ήδη για την περίπτωση και συγκεκριμένα από την πλευρά της Ίπσουϊτς. Άλλες ήταν οι προσδοκίες των “tractor boys” την φετινή σεζόν στην Championship και διαφορετικά εξελίχθηκαν τα πράγματα, με αποτέλεσμα η παραμονή του Μικ Μακάρθι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας να κρίνεται εξαιρετικά αβέβαιη.

Ο Ιρλανδός τεχνικός έχει επιτυχημένη παρουσία σε αυτά τα 4 χρόνια στο τιμόνι της Ίπσουϊτς, ωστόσο δεν βλέπει προοπτική στο κομμάτι των επενδύσεων όσον αφορά το ρόστερ. Και για τον λόγο αυτό έχουν φουντώσει τα σενάρια ότι ενδέχεται να αποχωρήσει προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της Άστον Βίλα, που υποβιβάστηκε από την Premier League και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Championship.Έτσι λοιπόν στο “Portman Road” έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Γκουστάβο Πογέτ, όμως δεν τρέχουν μόνοι τους στην κούρσα για την υπογραφή του Ουρουγουανού, αφού η φημολογία θέλει και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Άστον Βίλα να ρίχνουν ματιές προς την πλευρά του.

Η Ίπσουϊτς ευελπιστεί όμως στην βοήθεια του Μαουρίσιο Ταρίκο, βοηθού του Πογέτ, που είναι παίκτης – θρύλος της ομάδας, με σχεδόν 200 συμμετοχές και έχει την αμέριστη συμπάθεια των οπαδών του συλλόγου.

Είναι κοινό μυστικό στο “Portman Road” ότι ο Ταρίκο θα επιθυμούσε να επιστρέψει, επομένως στην Ίπσουϊτς θεωρούν ότι μπορεί να είναι ο άνθρωπος – κλειδί στην προσπάθεια να πείσουν τον Πογέτ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, στην περίπτωση που ο Μικ Μακάρθι αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*