Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ιμπραΐμοβιτς: «Εβγαλα στη σύνταξη… ολόκληρη τη Δανία»

Ιμπραΐμοβιτς: «Εβγαλα στη σύνταξη… ολόκληρη τη Δανία»

Aθήνα
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και οδήγησε την εθνική ομάδα της Σουηδίας στην τελική φάση του EURO 2016. Με δύο γκολ του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν (19′, 76′) η Σουηδία αναδείχθηκε χθες ισόπαλη 2-2 στην Κοπεγχάγη απέναντι στη Δανία και μετά τη νίκη της στη Στοκχόλμη την περασμένη Παρασκευή (2-1) εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τα γήπεδα της Γαλλίας το προσεχές καλοκαίρι.

Ο «Ιμπρα» ήταν ενοχλημένος από τα ΜΜΕ της Δανίας, τα οποία έγραφαν, παραμονές του αγώνα, πως με τον αποκλεισμό της Σουηδίας ο διεθνής φορ θ’ αποσυρθεί με σκυμμένο το κεφάλι από την εθνική ομάδα και μετά το τέλος του αγώνα θέλησε ν’ απαντήσει με προκλητικό τρόπο: «Οι Δανοί έλεγαν πως θα με βγάλουν στη σύνταξη. Ε, λοιπόν, εγώ έστειλα όλη τη χώρα τους στη σύνταξη», δήλωσε σχετικά ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος δέχεται σήμερα νέα «πυρά» από τον Τύπο της Δανίας.

Για το ενδεχόμενο ν’ αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της χώρας του μετά τα τελικά της διοργάνωσης, το καλοκαίρι, στα γήπεδα της Γαλλίας, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας δεν θέλησε να είναι ξεκάθαρος: «Πρώτα είναι το EURO, μετά θα αποφασίσω. Είναι νωρίς τώρα για τέτοιες κουβέντες.»

Στο μεταξύ ο Τζίμι Ντουρμάζ υποκλίθηκε στο ταλέντο του Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός διεθνής άσος του Ολυμπιακού δήλωσε για τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα: «Tώρα θα το διασκεδάσουμε. Δώστε του ο,τι μπορείτε να του δώσετε, είναι ο βασιλιάς. Οι μεγάλοι παίκτες γίνονται μεγαλύτεροι με τον καιρό και ο Ζλάταν δείχνει ότι πραγματικά είναι ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών στη Σουηδία και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*