Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ιβάνοβιτς: «Από τα φαβορί για το Final 4 ο Ολυμπιακός, θα χρειαστεί λίγο χρόνο ο Καμπάτσο»

Ιβάνοβιτς: «Από τα φαβορί για το Final 4 ο Ολυμπιακός, θα χρειαστεί λίγο χρόνο ο Καμπάτσο»

Πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ερυθρό Αστέρα απέναντι στον Ολυμπιακό (22/12, 21:00), για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου έπλεξε το εγκώμιο εκείνων του Πειραιά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Φακούντο Καμπάτσο, λέγοντας ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί.

«Ο Καμπάτσο είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα, αλλά δεν έχει παίξει τώρα τελευταία στις ΗΠΑ, οπότε θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει ρυθμό. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα του πάρει χρόνο», δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι από τα φαβορί για το Final Four. Όλοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, παίζουν με αυτοματισμούς και είναι πολύ καλοί στην άμυνα και την επίθεση. Με βάση τα στατιστικά μπορεί να είναι και η καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες τους έχουν τον χαρακτήρα να νικούν παντού. Θα δούμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*