Το ματς της χρονιάς, μέχρι το επόμενο, δίνει απόψε στις 19:00 η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ καθώς αντιμετωπίζει στην Τσεχία την Μπρνο μετά και το 3-2 του πρώτου αγώνα στο «Παλατάκι» για τη φάση των «32» του CEV Cup.

H ομάδα του Μάρκο Φενόλιο, αναζητά νίκη με καθαρό σκορ η οποία θα ισοδυναμεί με πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, σε έναν ανεπανάληπτο «εμφύλιο».

Οι πρωτοπόρες της Women Volley League προέρχονται από ένα εξαιρετικό νικηφόρο σερί 11 αγώνων το οποίο και θέλουν να διευρύνουν καθώς έπεται δύσκολη συνέχεια στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε για την αναμέτρηση:

«Είναι σίγουρα ένα σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο του θεσμού. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50, σε κάθε περίπτωση όταν το πρώτο παιχνίδι τελειώνει 3-2 ή 2-3, στο δεύτερο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα παλέψουμε και ελπίζω να πάρουμε την πρόκριση!».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*