Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Θετικός ο Ολυμπιακός στην ισοπαλία με τη Γάνδη

Θετικός ο Ολυμπιακός στην ισοπαλία με τη Γάνδη

Σε φιλικό στο Βέλγιο…

Πειραιάς
Θετική ήταν η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο φιλικό επί βελγικού εδάφους. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Γάνδη σε ένα παιχνίδι, όπου ο Βίκτορ Σάντσεθ δοκίμασε πολλά νέα πρόσωπα.

Η Γάνδη άνοιξε το σκορ στο 31’. Ο Σιμόν έκανε το μακρινό σουτ, ο Καπίνο δεν υπολόγισε σωστά, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. Εφτά λεπτά αργότερα ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ ο Ιντέγε έπιασε την κεφαλιά κι έκανε το 1-1.

Στο 44′ ο Φόκε έκανε το γύρισμα, ο Σιόβας έκανε το τάκλιν, αλλά η μπάλα βρήκε στο χέρι του κι ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι. Ο Πέρμπε ανέλαβε την εκτέλεση και με δυνατό σουτ στο κέντρο έκανε το 2-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 58′ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Φορτούνη. Ο διεθνής μέσος βρήκε χώρο κι έκανε το δυνατό σουτ, κάνοντας το 2-2. Στο 67′ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν, αλλά το σουτ του Τσόρι σταμάτησε στο δοκάρι.

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ):
Καπίνο, Τσιμίκας (63′ Μανθάτης), Μποτία (63′ Ρέτσος), Σιόβας (63′ Ντα Κόστα), Βούρος, Μπουχαλάκης (63′ Σεμπά), Μιλιβόγεβιτς (46′ Ζντιέλαρ), Φορτούνης (63′ Κασάμι), Μανιάτης (46′ Ντομίνγκεζ), Πάρντο (63′ Ντε Λα Μπέγια), Ιντέγε (46′ Πουλίδο ).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*