Home / Μπάσκετ / Euroleague / Η Τσέλσι μίλησε με Χίντινκ και εκείνος το… σκέφτεται

Η Τσέλσι μίλησε με Χίντινκ και εκείνος το… σκέφτεται

Αθήνα
Ο Γκούους Χίντινκ επιβεβαίωσε ότι είχε συνομιλίες με τη διοίκηση της Τσέλσι για το ενδεχόμενο να γίνει προσωρινός προπονητής της ομάδας, ωστόσο δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

Ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος κάθισε προσωρινά στον πάγκο των «μπλε» το 2009, είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος απολύθηκε, μετά το κάκιστο ξεκίνημα των Λονδρέζων στη σεζόν.

«Θέλω να συγκεντρώσω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Η Τσέλσι όντως έχει μια πολύ κακή απόδοση και υπάρχουν λόγοι γι’ αυτό» τόνισε ο 69χρονος σε δηλώσεις του που δημοσιεύει σήμερα η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf» και συνέχισε: «Πρώτα, θέλω να έχω μια καλή κατανόηση αυτού, προτού πάρω την απόφασή μου».

Ερωτηθείς εάν θα βρίσκεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το παιχνίδι της Τσέλσι με τη Νόριτς, ο Χίντινκ απάντησε: «Αυτό (το να παρευρεθεί στον αγώνα) είναι κάτι που κάνουν οι προπονητές. Το αν θα πάω να δω το ματς εξαρτάται από την πρώτη συνομιλία μου. Ανάλογα με το αποτέλεσμα, θα καθορίσω αν θα παραμείνω περισσότερο στο Λονδίνο για να συζητήσω το θέμα περαιτέρω».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*