Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Αιχμηρή» απάντηση της ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό

«Αιχμηρή» απάντηση της ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό

Αθήνα
«Αιχμηρή» ήταν η απάντηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στις διαμαρτυρίες της, με αποκορύφωμα την επιστολή που απέστειλε προς τον πρωθυπουργό.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ τονίζει πως ο Παναθηναϊκός δεν κάνει τίποτε άλλο από εκείνο που διαρκώς καταγγέλλει, ζητά δικαιοσύνη ενώ θέλει να επηρεάζει τους ορισμούς διαιτητών και αμφισβητεί την αμεροληψία των δικαστών, ενώ υποδαυλίζει τη βία στοχοποιώντας ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση:

«Άλλη μια επιστολή-ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνει αυτό που ακριβώς καταγγέλλει. Ζητά δικαιοσύνη από τη διαιτησία, ενώ θέλει να επηρεάζει τους ορισμούς διαιτητών. Ζητά δικαιοσύνη από τη δικαιοσύνη, ενώ αμφισβητεί την αμεροληψία των δικαστών.

Αναφέρεται σε φαινόμενα βίας, ενώ υποδαυλίζει τη βία στοχοποιώντας ονομαστικά ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Ζητά την ισονομία, τη στιγμή που καταφέρεται εναντίον όλων αυτών που διασφαλίζουν την ισονομία.

Και το χειρότερο: μιλά για απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, τη στιγμή που συστηματικά και με ποικίλους τρόπους το απαξιώνει».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*