Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η σύγκριση των ομάδων ανά γύρο: Πιο βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ, πιο πεσμένη η ΑΕΚ

Η σύγκριση των ομάδων ανά γύρο: Πιο βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ, πιο πεσμένη η ΑΕΚ

Με μοναδική εκκρεμότητα την 6η θέση ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μένει να ξεκαθαρίσει αν θα επιστραφούν οι πέντε βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα για την υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη υποχρέωση, μπορούμε να εξετάσουμε την πορεία που είχαν στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο οι δεκατέσσερις ομάδες της Super League 1.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο θετικό πρόσημο, αφού στο πρώτο μισό είχε συγκεντρώσει 22 βαθμούς και ο δεύτερος γύρος ολοκληρώθηκε με +9 (δηλαδή 31 βαθμούς).

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν επίσης βελτιωμένος μετά τον Ιανουάριο, αφού είχε 21 έναντι 14 βαθμών (+7), ενώ ο Παναιτωλικός είχε έναν βαθμό περισσότερο (+8) με 20 έναντι 12 βαθμών που είχε συγκεντρώσει στο α’ μέρος της χρονιάς.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός είχε -5 (30 έναντι 35) και ο ΟΦΗ είχε το ίδιο αρνητικό πρόσημο (στο πρώτο μισό είχε 21 και στο δεύτερο 16), η ΑΕΚ ήταν εκείνη που είχε τη μεγαλύτερη απώλεια -8, αφού στο πρώτο μισό είχε πάρει 27 βαθμούς και στο β’ μέρος είχε 19.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με την σύγκριση των ομάδων ανά γύρο

Super League 1: Πιο βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ, πιο πεσμένη η ΑΕΚ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*