Home / Tennis / Η Σέλμπι Ρότζερς στο δρόμο της Σάκκαρη στο τουρνουά του Σαν Χοσέ

Η Σέλμπι Ρότζερς στο δρόμο της Σάκκαρη στο τουρνουά του Σαν Χοσέ

Έμαθε τον αντίπαλό της η Μαρία Σάκκαρη στην επιστροφή της στο τουρ, καθώς η Σέλμπι Ρότζερς επιβλήθηκε με 2-0 σετ(6-4,6-2) της Καναδής Μπιάνκα Αντρεέσκου(Νο54) και θα κοντραριστεί με την Ελληνίδα τενίστρια την Πέμπτη(4/08) για το δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Στο παρελθόν η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει δύο φορές την Αμερικανίδα, μια στο Γουίμπλεντον του 2021 και μια στο τουρνουά της Αδελαΐδας τον περασμένο Γενάρη έχοντας ισάριθμες ήττες αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Σάκκαρη είναι το νούμερο ένα του σχετικού ταμπλό στη διοργάνωση, καθώς παρέμεινε και αυτήν την εβδομάδα στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας η Ναόμι Οσάκα(Νο41) επιβλήθηκε με 2-1 σετ(6-4,3-6,6-1) της Κίνγουεν Ζενγκ(Νο51) και έκλεισε ραντεβού για την πιο δυνατή μάχη του δεύτερου γύρου κόντρα στη φιναλίστ του φετινού Ρολάν Γκαρός- Κόκο Γκοφ(Νο11)- που κέρδισε εύκολα την Ανχελίνα Καλίνικα(Νο52) με 2-0 σετ(6-1,6-0).

Αξίζει να σημειωθεί πως στο έτερο τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του μεγάλου ραντεβού στο τέλος Αυγούστου (US open)στην Ουάσινγκτον η κάτοχος του US open του 2021, Έμμα Ραντουκάνου ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της, ενώ η Τατιάνα Μαρία που είχε διακόψει την πορεία της Σάκκαρη στο Βρετανικό Γκραν Σλαμ ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*