Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β για τον αγώνα κόντρα στον Μακεδονικό

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β για τον αγώνα κόντρα στον Μακεδονικό

Με προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αυριανό (01/05, 15:15) αγώνα με τον Μακεδονικό στο Ολυμπιακό στάδιο, για την 22η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Betsson Super League 2.

Οι τραυματίες Μπιλάλ και Τουρκοχωρίτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σαρδέλης έβγαλε το πρώτο μέρος και ολοκλήρωσε με θεραπεία, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζονται από τον Σωτήρη Αντωνίου, όπως επίσης και ο Βουτσάς, που έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αυριανή αναμέτρηση των «πράσινων».

Αντιθέτως, οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β είναι οι: Λίλο, Μαργκόνο, Σερπέζης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Εμπό, Μαντσίνι, Φουρτάδο, Αντωνίου, Κυριόπουλος. Δημητριάδης, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Ταβάρες, Καρβούνης, Τερεζίου, Αγκοστίνιο, Λάμψιας και Καραμπάς.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής σε μικρό χώρο και στατικές φάσεις.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*