Home / Stoiximan Super League / Τα χοντρά λάθη του Σιδηρόπουλου, οι «φωνές» του Λεβαδειακού σε ένα ματς που έκρινε μια χρονιά

Τα χοντρά λάθη του Σιδηρόπουλου, οι «φωνές» του Λεβαδειακού σε ένα ματς που έκρινε μια χρονιά

Οι κόποι μιας ολόκληρης σεζόν σε ένα παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από τις αποφάσεις ενός, του διαιτητή του αγώνα, του elite Τάσου Σιδηρόπουλου.

Ο Έλληνας ρέφερι έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου κρίθηκε όχι μόνο στο τελευταίο λεπτό το οποίο μπορεί να διαπιστώσει εάν κάποιος «επιφανειακά» δει το «φιλμ του αγώνα», αλλά από τις σφυρίγματά του καθόλη τη διάρκεια του.

Αποφάσεις που «έκλεψαν» μια μεγάλη νίκη από την ομάδα της Λιβαδειάς στο Αγρίνιο, η οποία θα έθετε διαφορετικά δεδομένα στη βαθμολογία των πλέι-άουτ. Γιατί με την κατάκτηση των τριών βαθμών ο Λεβαδειακός με 26 βαθμούς, άρα έναν λιγότερο από τη Λαμία, θα είχε πολλές περισσότερες πιθανότητες για την παραμονή. Αντί αυτού όμως τώρα οι παίκτες των «πράσινων» βρίσκονται σε μια δεινή θέση, βαθμολογική αλλά και ψυχολογική καθώς καλούνται στις επόμενες δύο αγωνιστικές να παλέψουν για κάτι που πλέον φαντάζει δύσκολο.

Οι φωνές του Λεβαδειακού λοιπόν είναι δικαιολογημένες τα χοντρά λάθη του Σιδηρόπουλου που δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος της διαιτητικής κατηγορίας στην οποία ανήκει, και όφειλε να αποτελεί βεβαιότητα για μια διαιτησία… πενηνταρίσια. Μία διαιτησία που σε αυτή την περίπτωση θα είχε αποτέλεσμα ένα ματς με νικητή τον Λεβαδειακό.

Έχουμε και λέμε… Ένα παιχνίδι με συνολικά 20 (!) λεπτά καθυστερήσεων, δηλαδή, κάτι λιγότερο από το 1/3 της συνολικής διάρκειας ενός αγώνα. Οκτώ λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο 45λεπτο και άλλα 12 λεπτά στο δεύτερο.

Μία αποβολή που δεν δόθηκε. Αυτή του Κολοβού, ο οποίος θα έπρεπε να έχει δεχθεί την κόκκινη κάρτα από το πρώτο κιόλας μέρος του αγώνα. Και μια αποβολή που άλλαζε τα πάντα στο παιχνίδι, καθώς ο Λεβαδειακός θα πήγαινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων, με αριθμητικό πλεονέκτημα έναντι του Παναιτωλικού που έπρεπε να αντιδράσει μη έχοντας και έναν από τους βασικούς τους επιθετικούς, για να παλέψει για την ανατροπή. Η αλλαγή του Κολοβού στην έναρξη του δεύτερου 45λεπτου κάτι δείχνει…

Κι όμως υπάρχουν και άλλες αποφάσεις που φωνάζει ο Λεβαδειακός. Το πέναλτι(;) το οποίο δίδεται ενάμιση λεπτό μετά τον χρόνο καθυστερήσεων που έχει υποδείξει ο ίδιος.

Τέλος, πολλά δείχνει και η απόφαση του Σιδηρόπουλου να δώσει ένα πέναλτι για το οποίο αν και -αρχικά- επέμενε στην απόφασή του, το πήρε πίσω με τη χρήση του VAR.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*