Home / Ευρώπη / Ζίμπαρτς: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά και δείξαμε αφοσίωση»

Ζίμπαρτς: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά και δείξαμε αφοσίωση»

Ο Μάρτιν Ζίμπαρτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός απέδειξε πως μπορεί να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας μπάσκετ γυναικών μετά την πρόκρισή του στους ομίλους της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και είναι κάτι που το θεωρεί μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ, εξήρε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και ζήτησε δουλειά για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού για την είσοδο στην EuroLeague. Οι παίκτριες έκαναν εξαιρετική δουλειά, πάλεψαν με μεγάλη αφοσίωση και πέτυχαν την πρώτη μεγάλη πρόκληση της φετινής σεζόν. Για να ανεβαίνεις σκαλιά στον αθλητισμό, πρέπει να ανταγωνιστείς τους καλύτερους.

Τώρα, κερδίσαμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε κόντρα στις καλύτερες παίκτριες του κόσμου. Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα για την ανάπτυξη του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ. Αυτό μου δίνει ικανοποίηση, ότι βοήθησα τον σύλλογο να επιστρέψει στην EuroLeague και τις παίκτριες να το πετύχουν.

Είμαι ευγνώμων στη διοίκηση, τους βοηθούς προπονητές, που έλαβα 100% υποστήριξη και μαζί καταφέραμε να μπούμε στην κορυφαία διοργάνωση. Έχουμε τεράστια δουλειά μπροστά μας για να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα και να αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*