Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Τσέριν αντί Κουρμπέλη η αλλαγή στην 11άδα – Πάλι δεν θα είναι πλήρης ο Παναθηναϊκός»

Νικολογιάννης: «Τσέριν αντί Κουρμπέλη η αλλαγή στην 11άδα – Πάλι δεν θα είναι πλήρης ο Παναθηναϊκός»

Ο Τσέριν αναμένεται να αντικαταστήσει τον Κουρμπέλη στο βασικό σχήμα της αναμέτρησης με τη Λαμία, όπου ο Παναθηναϊκός θα πάει ξανά με απουσίες, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Κουρμπέλης δεν μπορεί να παίξει, δεν θα είναι και στην αποστολή του Παναθηναϊκού κατά 99% εκτός και αν το ζητήσει ο ίδιος για ψυχολογικούς λόγους. Οπότε ο Τσέριν θα επιστρέψει στην 11άδα, μια αλλαγή θα έχει μόνο. Για μια ακόμα αγωνιστική δε θα μπορέσει να έχει πλήρη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Ο Σπόραρ θα απουσιάσει για τελευταία φορά και ο Κώτσιρας θα μπει από Δευτέρα. Ο Γιοβάνοβιτς δούλεψε σήμερα πολύ στην τακτική, για να μπορέσει να διασπάσει την άμυνα της Λαμίας, είτε παίξει με πέντε πίσω είτε με τετράδα. Αύριο θα δουλέψει στα στημένα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφορικά με την 11άδα των «πράσινων» την Κυριακή, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θα απαρτίζεται από τους Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδη.

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι o Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Δευτέρα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Kαι επισήμανε πως ανεξάρτητα του αν ή πως θα πάνε φίλοι του «τριφυλλιού» στη Λαμία, θα πρέπει να μην γίνει το παραμικρό και να αποφευχθεί κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας, με συνεπακόλουθο κλείσιμο της Λεωφόρου.

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*