Home / Ελλάδα Α2 / Β' / Γ' Εθνική / Επιστρέφει στην Α2 Γυναικών ο Πανιώνιος

Επιστρέφει στην Α2 Γυναικών ο Πανιώνιος

Μετά την περσινή αποχή του από τα εθνικά πρωταθλήματα, ο Πανιώνιος επιστρέφει ανασυγκροτημένος και θα λάβει μέρος στην Α2 Γυναικών.

Οι διοικούντες τον ΠΓΣΣ ανακοίνωσαν ήδη το νέο προπονητικό επιτελείο τους, το οποίο αποτελείται από τους Σωκράτη Παπαζαφειρόπουλο, Αλέξανδρο Δενδρινό και Γεωργία Αγγέλη.

Η ανακοίνωση: «Ένα από τα πιο επιτυχημένα τμήματα του συλλόγου, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τη μη συμμετοχή αγωνιστικής ομάδας γυναικών στο πρωτάθλημα της προηγούμενης περιόδου. Για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη, που συγκροτήθηκε τη περασμένη άνοιξη, θεωρήθηκε αυτονόητη και απαραίτητη η ανασυγκρότηση του τμήματος.

Αυτή η ανασυγκρότηση έχει δύο κύριους άξονες:

-Την ενίσχυση της λειτουργίας της υποδομής κοριτσιών.

-Τη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Οι προπονητές μας Σωκράτης Παπαζαφειρόπουλος, Αλέξανδρος Δενδρινός και Γεωργία Αγγέλη είναι έτοιμοι να αναλάβουν το έργο της επανόδου του τμήματος στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ενώ ο Θανάσης Κωνσταντώνης θα εισφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Παράλληλα, η Τριανταφυλλιά Λιγνού θα αναλάβει την εκγύμναση των αθλητριών.

Όσον αφορά στις υποδομές, στόχος είναι τόσο η ποσοτική όσο και η ποιοτική ενδυνάμωσή τους. Οι γνώσεις, η εμπειρία και η διάθεση των προπονητών μας, όπως και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, είναι τα εχέγγυα για την ανάπτυξη του τμήματος.

Παράλληλα, η βιτρίνα του τμήματος, η γυναικεία ομάδα, με προσωπικές ενέργειες του προέδρου του Δ.Σ., Άρη Μισαηλίδη, θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2. Είναι δεδομένο ότι η βάση της ομάδας θα προέρχεται από την υποδομή μας, ενώ στο μέτρο του δυνατού θα υπάρξει ενίσχυση με ταλαντούχες νεαρές αθλήτριες. Ενίσχυση θα υπάρξει και σε διοικητικό επίπεδο, με τη διοικητική ομάδα στήριξης του τμήματος να ανακοινώνεται σύντομα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*