Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανακοίνωσε Αποστολάκη, Παρδαλό ο Παναιτωλικός

Ανακοίνωσε Αποστολάκη, Παρδαλό ο Παναιτωλικός

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσουν τη φετινή σεζόν την καριέρα τους ο Κώστας Αποστολάκης και Μιχάλης Παρδαλός. Οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου, πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού, για τα επόμενα δύο χρόνια και του 20χρονου Έλληνα τερματοφύλακα για την επόμενη τριετία.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Ο Κώστας Αποστολάκης υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Γεννήθηκε στις 28.05.1999 και αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Έκανε ντεμπούτο στην επαγγελματική ομάδα σε αγώνα Κυπέλλου στο γήπεδο Παναιτωλικού τον Οκτώβριο του 2018. Το 2020 εντάχθηκε στον ΑΠΟΕΛ, από τον οποίο έμεινε χθες ελεύθερος και συμφώνησε με την ομάδα μας».

«Ο τερματοφύλακας Μιχάλης Παρδαλός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας με τριετή διάρκεια. Γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 2001 στη Ρόδο και εντάχθηκε το 2017 στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, αγωνιζόμενος στην Κ17 και Κ19.

Το τελευταίο εξάμηνο παραχωρήθηκε με δανεισμό στον Παναγρινιακό και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Από τις αρχές Ιουλίου συμμετέχει στην προετοιμασία του Παναιτωλικού και από σήμερα γίνεται επαγγελματίας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*