Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Επαφές με τους οργανωμένους ενόψει ντέρμπι για Παναθηναϊκό

Επαφές με τους οργανωμένους ενόψει ντέρμπι για Παναθηναϊκό

Μεγάλη σημασία δίνουν στον Παναθηναϊκό στην ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, αφού δεν θέλουν να γίνουν μάρτυρες των εικόνων των προηγούμενων ετών.

Τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι, οι «πράσινοι» πλήρωσαν όσα έγιναν, αφού πριν από δύο χρόνια έχασαν το ματς στα χαρτιά ενώ είχαν κερδίσει και φυσικά πέρσι, που το ματς δεν ξεκίνησε ποτέ με απόφαση του διαιτητή Παππά.

Φέτος ο Παναθηναϊκός, θέλει αποφύγει παρόμοια περιστατικά και δίνει μάχη ώστε να μην κουνηθεί φύλλο στη Λεωφόρο. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να κυλήσουν όλα ομαλά και για αυτό γίνονται επαφές με τους οργανωμένους όλο αυτό το διάστημα, οι οποίες μάλιστα θα συνεχιστούν.

Εκείνο που τονίζει και ζητά η διοίκηση είναι να μην απαντήσουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» στις προκλήσεις, ενώ σε επαφές που έχουν γίνει με τις Αρχές, οι «πράσινοι» ζητούν να τηρηθούν μέχρι κεραίας όσα έχουν συμφωνηθεί.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, αυτά αναμένεται να εξαντληθούν άμεσα, αφού έχουν μείνει ελάχιστα. Μέχρι αύριο Τετάρτη μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθεί sold out, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά φέτος σε εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*