Home / Μπάσκετ / Euroleague / Εκτός ο Γιουλ, την τελευταία στιγμή οι Ρούντι-Ντεκ για τη Ρεάλ

Εκτός ο Γιουλ, την τελευταία στιγμή οι Ρούντι-Ντεκ για τη Ρεάλ

Μετ’ εμποδίων προετοιμάζεται η Ρεάλ για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (8/1, 22:00).

Η «βασίλισσα» αναμένεται να μην έχει στη διάθεσή της τον Σέρχιο Γιουλ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Ρούντι Φερνάντεθ και Γκάμπριελ Ντεκ, όπως ανέφερε ο Πάμπλο Λάσο.

Από ‘κει και πέρα, ο κόουτς των Μαδριλένων άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δώσει χρόνο συμμετοχής στον νεοαποκτηθέντα, Άλεξ Τάιους.

«Ερχόμαστε σε αυτό το παιχνίδι έπειτα δύο ταξίδια σε δύσκολες έδρες, στην Τενερίφη και την Ανδόρα και είχαμε μερικές απουσίες, όπως αυτές των Γιουλ και Ντεκ, ενώ ο Ρούντι αποκόμισε έναν τραυματισμό στην Ανδόρα. Θα προσπαθήσει να προπονηθεί και θα δούμε τι θα γίνει αύριο (8/1), καθώς είναι μυϊκός τραυματισμός και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Ο Γιουλ πιθανότατα να μείνει εκτός για λίγο καιρό ακόμα. Από την άλλη, ο Ντεκ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Πάμπλο Λάσο ενόψει του ματς με την Αρμάνι.

Ερωτηθείς για τον Άλεξ Τάιους, είπε: «Ήρθε σε πολύ καλή κατάσταση. Δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στα “θέλω” της ομάδας και έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις μέχρι στιγμής. Οι παίκτες των υποδέχθηκαν ζεστά και πιστεύω ότι θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*