Home / Μπάσκετ / Euroleague / Πρίντεζης για την απουσία κόσμου: «Σε όλες τις ομάδες λείπουν οι φίλαθλοι»

Πρίντεζης για την απουσία κόσμου: «Σε όλες τις ομάδες λείπουν οι φίλαθλοι»

Η έξαρση του κορωνοϊού παγκοσμίως δεν επιτρέπει στους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο και έτσι τα ματς διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Για το γεγονός αυτό, την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες, ερωτήθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας, με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να τονίζει πως είναι σημαντική η απώλεια αυτή για όλες τις ομάδες, ενώ θυμήθηκε δύο χαρακτηριστικές στιγμές των «ερυθρόλευκων» και τη βοήθεια που είχαν από τον κόσμο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης:

«Όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες είναι σημαντικοί οι φίλαθλοι. Οι φίλοι του Ολυμπιακού φωνάζουν στις καλές στιγμές και στις κακές στιγμές. Όλα αυτά τα συναισθήματα που δημιουργούνται, τα γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες της ομάδας. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε γι’ αυτούς.

Θυμάμαι το ματς με την Μπαρτσελόνα, το 4ο παιχνίδι, που μας έδωσε την πρόκριση στο Final Four. Οι φίλαθλοι μάς είχαν βοηθήσει πάρα πολύ και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική.

Τα συναισθήματα όταν κερδίσαμε την πρώτη Ευρωλίγκα, όταν ανατρέψαμε το σκορ. Ήταν τόσο χαρούμενοι και τόσο ενθουσιασμένοι που η ομάδα είχε πετύχει. Ήταν όμορφο συναίσθημα».

Δείτε το βίντεο:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*