Home / Μπάσκετ / NBA / Διέλυσαν τους Καβαλίερς οι Γουόριορς!(vid)

Διέλυσαν τους Καβαλίερς οι Γουόριορς!(vid)

Μισό πρωτάθλημα για τους Γουόριορς. Η ομάδα του Στιβ Κερ ήταν καταιγιστική και δεν έδειξε έλεος στους Καβαλίερς τους οποίους συνέτριψε 110-77 φτάνοντας εμφατικά στο 2-0! Σπουδαία εμφάνιση ο Γκριν.

Τίποτα δεν τους σταματά… Αν το 1-0 ήρθε με σχετική δυσκολία και με το σκορ να ανοίγει στην τετάρτη περίοδο, οι Γουόριορς έκαναν πολύ πιο εμφατικά το 2-0. Οι πρωταθλητές συνέτριψαν 110-77 τους ανήμπορους να αντιδράσουν Καβαλίερς και έχουν κάνει ήδη τη μισή δουλειά για την υπεράσπιση του τίτλου τους.

Η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από διψήφια τιμή μετά το πρώτο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου και συνέχισε να αυξάνεται διαρκώς, ακόμη και στο διάστημα που ο Στεφ Κάρι προφυλασσόταν μετά το τέταρτό του φάουλ. Ο Ντρέιμοντ Γκριν ήταν ξανά ο άνθρωπος του αγώνα με 28 πόντους (5/8 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ αυτή τη φορά οι Splash Brothers δεν ήταν μεν εντυπωσιακοί, αλλά σίγουρα αισθητά καλύτεροι από το προηγούμενο ματς: ο μεν Κάρι είχε 18, ο δε Κλέι Τόμπσον 17 πόντους και αμφότεροι 4/8 τρίποντα, με την ομάδα τους να σουτάρει 15/33 πίσω από τα 7,25μ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 19 πόντους, 9 ασίστ, 8 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, αλλά και 7 λάθη έμοιαζε να παλεύει μόνος του για τους «Καβς», καθώς Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Λοβ ήταν σε κακό βράδυ στην επίθεση και «τρύπες» στην άμυνα. Πλέον η σειρά μεταφέρεται για δύο ματς στο Κλίβελαντ, το πρώτο τα ξημερώματα της Πέμπτης, με την ομάδα του Τάιρον Λου να μην έχει κανένα περιθώριο για απώλειες, αλλά και ως τώρα να μη δείχνει ικανή να βρει αντίδοτο στην κυριαρχία των Γουόριορς.

Δωδεκάλεπτα: 19-21, 52-44, 82-62, 110-77.
inner

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*