Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Φουλάρει μεταγραφικά o Ολυμπιακός, πλησιάζει ο Ουάιτ

Φουλάρει μεταγραφικά o Ολυμπιακός, πλησιάζει ο Ουάιτ

Ο Οκάρο Ουάιτ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο πρώτος παίκτης που θα προσθέσει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν. Τι γίνεται με Σπανούλη, γκαρντ και σέντερ.

Η… σκόνη από τους πανηγυρισμούς για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα αρχίζει να κάθεται στο έδαφος για τον Ολυμπιακό. Διοίκηση και προπονητής αρχίζουν πλέον τις κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και από σήμερα τα θέματα θα αρχίσουν να «τρέχουν». Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι αδελφοί Αγγελόπουολοι έχουν ήδη χαράξει τα πρώτα βήματα που θα ακολουθήσουν, με την ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη να είναι προτεραιότητα.

Ο αρχηγός, θα συναντηθεί άμεσα με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ για να συζητήσουν τις τελικές λεπτομέρειες για το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο. Εκτιμάται ότι οι δύο πλευρές θα τα πουν σε ανύποπτο χρόνο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θα κουβεντιάσουν για το οριστικό του θέματος και θα ανακοινώσουν την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Οκάρο Ουάιτ ο πρώτος

Σε ότι αφορά την ενίσχυση, ο πάρουερ φόργουορντ του Άρη, Οκάρο Ουάιτ, ενδιαφέρει εδώ και δύο-τρείς μήνες τον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» θα τον προσθέσουν στο ρόστερ τους. Η διαπραγμάτευση με τον Αμερικανό παίκτη πήγε εξαιρετικά, ο ίδιος έδωσε το «οκ» στον μάνατζέρ του να ολοκληρώσει τη συμφωνία άμεσα και εκτός απροόπτου δεν θα αργήσει και η ανακοίνωση.

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο συγκεκριμένο θέμα, είναι η επιτυχία του Ολυμπιακού να τον πείσει να μην πάει στο Summer League, που θα καθυστερούσε σε μεγάλο βαθμό τη συμφωνία και θα την έθετε εν αμφιβόλω. Για τον παίκτη, ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες (σ.σ. από Τουρκία και Ρωσία), αλλά το «στενό» πρέσινγκ των πρωταθλητών Ελλάδας απέδωσε καρπούς.

Σειρά θα πάρουν ο γκαρντ ο οποίος θα πλαισιώσει τον Σπανούλη (φαβορί είναι ο Γουοναμέικερ) και θα ακολουθήσει ο δεύτερος σέντερ πίσω από τον Πάτρικ Γιάνγκ. Οι «ερυθρόλευκοι», εξετάζουν για αυτή τη θέση όλες τις προοπτικές και θα αποφασίσουν άμεσα.

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*