Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Δεσύλλας: «Υψηλών απαιτήσεων το φιλικό με τη Μίλαν – Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις»

Δεσύλλας: «Υψηλών απαιτήσεων το φιλικό με τη Μίλαν – Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις»

Στο… μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο αποψινό-σπουδαίο φιλικό με τη Μίλαν επιχείρησε να μπει ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας έκανε ειδική αναφορά στον νεαρό Σιδερά, ο οποίος έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και δεν αποκλείεται να μας απασχολήσει, ενώ υπάρχουν και δύο ερωτηματικά για δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα.

Όλα δείχνουν ότι οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν με τους Διούδη, Κώτσιρα, Βέλεθ, Σιδερά, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (ή Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης, Ενγκμπακοτό (ή Αίτόρ) και Μακέντα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ, Μπουζούκης, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Σαβιέρ, Καμπετσής, Αθανασακόπουλος και Σάρλια.

Εκτός έμειναν για το «τριφύλλι» -όπως αναμενόταν- οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ και Πούγγουρας, αλλά και ο νεαρός Χατζηγιαννάκης, αλλά και ο Μπεκ, ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*