Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γρηγορίου: «Δεν θα πάρουμε παίκτη στην θέση του Μπεχαράνο»

Γρηγορίου: «Δεν θα πάρουμε παίκτη στην θέση του Μπεχαράνο»

Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως η ομάδα του δεν θα πάρει κάποιον άλλον παίκτη στη θέση του Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος πρόσφατα είχε τροχαίο ατύχημα.

«Σύμφωνα με την πληροφόρηση των γιατρών ο Ντάνι σε περίπου 1,5 μήνα θα είναι κοντά μας. Θέλω να ευχηθώ τόσο στον Ντάνι όσο και στην σύζυγό του ταχεία ανάρρωση και καλούς απογόνους και σε αυτούς και στον Τζανδάρη και την σύζυγό του (σ.σ. όπως ο Βολιβιανός, έτσι και εκείνος παντρεύτηκε πρόσφατα).

Η ουσιαστική παρένθεση που θέλω να κάνω αφορά στα δημοσιεύματα που μιλούν για ενίσχυση ή όχι στη θέση του Μπεχαράνο. Ο Ντάνι είναι αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας, σε 1,5 θα είναι κοντά μας σύμφωνα με τους γιατρούς, εννοείται ότι τον στηρίζουμε και τον περιμένουμε και δεν θα αποκτηθεί κανένας ποδοσφαιριστής στην θέση του».

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Υπήρχαν δύο διαφορετικές εικόνες το πρώτο ημίχρονο από το δεύτερο. Βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο και το ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχε πέσει λίγο και η θερμοκρασία. Βγάλαμε όμως μεγάλη διάθεση, κάναμε πολλά από αυτά τα οποία θέλουμε να βλέπουμε φέτος σε θέματα τακτικής. Νομίζω ότι είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς. Εννοείται ότι δεν μας απασχολεί το σκορ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*