Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Απόλλων: Ο Μανιάς που περιμένει, ο Τουτουαρίμα που ψάχνεται!

Απόλλων: Ο Μανιάς που περιμένει, ο Τουτουαρίμα που ψάχνεται!

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι για τον Απόλλωνα Σμύρνης! Αυτή τη φορά ήρθε η νίκη με 1-0 κόντρα στην Λαμία, η οποία ήταν η πρώτη μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην μετράνε και να είναι για τους προπονητές, με τον Γιάννη Πετράκη να κάνει εξαιρετική δουλειά όπως λένε άπαντες στην ομάδα. Από τους συνεργάτες του και τους παίκτες, μέχρι τη διοίκηση.

Παρόλα αυτά, η Ελαφρά Ταξιαρχία χρειάζεται ενίσχυση και μάλιστα σε κομβικές θέσεις ώστε να παρουσιαστεί απολύτως έτοιμη και ανταγωνιστική. Η ομοιογένεια είναι δεδομένη, ορισμένοι παίκτες όπως οι Κάστρο, Παπαγεωργίου, Παμλίδης ανεβάζουν το επίπεδο αλλά χρειάζονται κι άλλοι.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του Γιάννη Πετράκη, όπως έχετε ενημερωθεί ξανά, για την απόκτηση στόπερ, εξτρέμ και ενός παίκτη που θα παίζει οκταροδεκάρι και κυρίως στο «10». Παίκτες προτείνονται διαρκώς, περιπτώσεις εξετάζονται αλλά οι άνθρωποι του Απόλλωνα δεν έχουν καταλήξει ακόμη στους εκλεκτούς. Ιδιαίτερα στα στόπερ και στα εξτρέμ έχουν έρθει αρκετές καλές προτάσεις, αλλά χρειαζόταν η οικονομική υπέρβαση. Εν μέρει θα μπορούσε να γίνει και οι «κυανόλευκοι» να πάρουν παίκτες υψηλού επιπέδου, αλλά από την άλλη υπάρχει μια κοινή… πολιτική και γραμμή για το μπάτζετ και θεωρείται καλύτερο να μην υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις στους μισθούς και τρελά ανοίγματα.

Όσο, πάντως, γίνεται η ψακτική για αυτές τις θέσεις, υπάρχουν κλεφτές ματιές και σε άλλες θέσεις. Όπως για παράδειγμα του επιθετικού, με τον Απόλλωνα να βγάζει προβλήματα στο σκοράρισμα, να μην δημιουργεί συχνά και να μην έχει το εύκολο γκολ. Ένα ποιοτικό δεκάρι θα αλλάξει κατά πολύ την εικόνα, όπως και αν ήταν καλά ο Ιωαννίδης που τώρα επέστρεψε. Μπορεί, όμως, να γίνει και με έναν φορ. Όπως ο Μανιάς για παράδειγμα που περιμένει… Θέλει να γυρίσει, έχει κι άλλες προτάσεις αλλά περιμένει! Αν χωράει τρίτος φορ στο ρόστερ; Χωράει, αλλά από τη στιγμή που ο Γιάννης Πετράκης έχει καταλήξει στο 4-2-3-1 ίσως να είναι περιττός. Από τη στιγμή που μπορεί να παίξει εκεί και ο Παμλίδης, αλλά και επειδή οι Ντάουντα, Ιωαννίδης έχουν υψηλά συμβόλαια και ένας παίκτης σαν τον Μανιά θα θέλει κάτι… παρόμοιο.

Ας κρατήσουμε στην άκρη του μυαλού μας και την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Τουτουαρίμα ακόμη δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, παρότι είναι νωρίς, και προβληματίζει. Προφανώς θα πάρει κι άλλο χρόνο και ευκαιρίες, αλλά ακόμη δεν δείχνει ότι μπορεί να πάρει τη φανέλα… σπίτι του, ούτε καν να βοηθήσει σημαντικά. Μια θέση που ο Απόλλων δεν είχε βρει λύσεις ούτε πέρυσι, με Μπρούσιτς, Χουχούμη και Βιτλή. Μην ξαφνιαστεί κανείς αν στο πρώτο επίσημο ματς δούμε Ντεντάκη, Μπαξεβανίδη στα άκρα. Είδωμεν…

ΥΓ. Για στόπερ υπάρχει παίκτης από την Ελλάδα που τσεκάρεται με συμβόλαιο σε άλλη ομάδα. Αν μείνει ελεύθερος ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, τότε θα γίνει κίνηση και ίσως αποκτηθεί. Έχει την εμπειρία, γεμάτες σεζόν και μπορεί να αποτελέσει τον εκλεκτό. Προς το παρόν, πάντως, οι λύσεις που εξετάζονται είναι από το εξωτερικό…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*