Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γιώργος Δώνης: «Γιατί όχι κι ένα τρόπαιο ο Ατρόμητος»

Γιώργος Δώνης: «Γιατί όχι κι ένα τρόπαιο ο Ατρόμητος»

Την εξαιρετική σχέση που διατηρεί με τον Ατρόμητο επιβεβαίωσε ο Γιώργος Δώνης. Ο πρώην προπονητής των Περιστεριωτών έστειλε το μήνυμά του για τα γενέθλια του κλαμπ, στάθηκε στη βοήθεια που του προσέφερε ο Γιώργος Σπανός και η ομάδα, ενώ ευχήθηκε τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και την κατάκτηση ενός τροπαίου.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Γιώργου Δώνη στα social media του Ατρομήτου:



«Η κάθε ομάδα χαρακτηρίζεται από την ιστορία της και η ομάδα του Ατρομήτου αυτά τα 99 χρόνια έχει πετύχει πάρα πολλά πράγματα κι έχει πολλά να θυμηθεί από το παρελθόν της. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι κι εγώ μέσα σ’ αυτήν την πορεία που με μια πάρα πολύ σοβαρή διοίκηση, μ’ έναν πάρα πολύ σοβαρό άνθρωπο, ο οποίος οργάνωσε πάρα πολύ καλά τον Ατρόμητο -τον κ. Σπανό- κι όλους τους ανθρώπους που ήταν μαζί του, όλη την οικογένεια συν τον Γιάννη Αγγελόπουλο, βάλαμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι σ’ αυτήν την ιστορία, όπου η ομάδα τερμάτισε τρίτη και πήγε σε δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος. Ήμασταν θα έλεγα λίγο άτυχοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω το ένα τρόπαιο και να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την ιστορία.

Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα τόσο στην ομάδα του Ατρομήτου, όσο και στον ιδιοκτήτη του. Με βοήθησε πάρα πολύ όλη αυτή η πορεία του Ατρομήτου και ο πρόεδρός της και όλοι οι άνθρωποι γύρω να δημιουργηθεί ένα πολύ οικογενειακό περιβάλλον. Είμαι χαρούμενος που εξακολουθώ να έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις, που συμμετείχα σ’ όλη αυτήν την προσπάθεια κι εύχομαι η ομάδα να μεγαλώσει περισσότερο τα επόμενα χρόνια, να μπορέσει να συμμετάσχει σε κάποιες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και γιατί όχι να φέρει κι ένα τρόπαιο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*