Home / Άλλα Σπόρ / Για το break η ΑΕΚ, για την ισοφάριση ο Ολυμπιακός

Για το break η ΑΕΚ, για την ισοφάριση ο Ολυμπιακός

Πράξη δεύτερη στις μάχες που θα κρίνουν τον τίτλο της Handball Premier. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης σήμερα (Τετάρτη 17/5) στις 19:30 στον δεύτερο τελικό των playoffs.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγούνται 1-0 μετά τη νίκη της με 21-19 στο πρώτο ματς που έγινε στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ και θέλουν να κάνουν το break για να κάνουν αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο (κρίνεται στις τρεις νίκες).

Οι «ερυθρόλευκοι», από την άλλη, θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να ισοφαρίσουν τη σειρά, ώστε να ανανεώσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της κορυφής.

Στο τρίτο παιχνίδι η σειρά θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα (22/5).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γραμματικός, δήλωσε για το ματς: «Προετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο τελικό με την ΑΕΚ, αυτή τη φορά στην έδρα μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά, από το πως το αντιμετωπίζουν. Θα τα δώσουμε όλα! Με τη βοήθεια και του κόσμου μας, ευελπιστούμε να ισοφαρίσουμε τη σειρά των τελικών».

Από την πλευρά της ΑΕΚ, ο Νίκος Λιάπης δήλωσε: «Προερχόμενοι από μια δύσκολη νίκη, κατά τη γνώμη μου δίκαιη, αύριο περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, σε μια δύσκολη έδρα. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το είδος παιχνιδιού και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Θεωρώ πως άμα είμαστε αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, θα καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη από εκεί και αυτός είναι ο στόχος μας, να κάνουμε το break».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*