Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βίτορ: “Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ”

Βίτορ: “Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ”

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος στάθηκε στο ότι ο “Δικέφαλος” πλέον με τον Βλάνταν Ιβιτς αγωνίζεται με τέσσερις αμυντικούς και όχι με τρεις.

Για διάφορα θέματα μίλησε στη Nova ο Πορτογάλος αμυντικός, Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το αν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του:Έχω ένα μικρό πρόβλημα από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς και λόγω της βροχής. Έτσι χρειάστηκε για 2-3 ημέρες να κάνω ένα διαφορετικό πρόγραμμα αλλά πιστεύω θα είμαι έτοιμος”.

Για τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό: “Όταν αλλάζει ο προπονητής, αυτό πάντα προκαλεί κάτι στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Είχαμε πολύ καλή απόδοση αλλά τώρα το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δουλέψαμε και άλλες ημέρες με τον νέο προπονητή, τώρα μας περνάει τις ιδέες του και τη φιλοσοφία του. Η μεγαλύτερη αλλαγή ήταν στο σύστημα. Πλέον παίζουμε με τέσσερις στην άμυνα και όχι με τρεις. Τώρα προσαρμοζόμαστε σε αυτό και πρέπει να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Χρειαζόμαστε νίκες τώρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

Για το αν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους:Σίγουρα το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ήταν το χειρότερο μας την φετινή σεζόν. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας γι’ αυτό. Δεν ευθύνεται ο προπονητής. Είχαμε κακή απόδοση. Νομίζω πως καταλάβαμε πως πρέπει να δίνουμε περισσότερο σε ατομικό επίπεδο για να δώσουμε περισσότερα την ομάδα. Το περασμένο Σάββατο δείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε αλλά τώρα πρέπει να πάρουμε τις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για να μπούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ γιατί αν μας αφαιρεθούν και βαθμοί τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ξέρουμε πως τώρα είμαστε μακριά από την ΑΕΚ αλλά στα πλέι οφ η βαθμολογική μας διαφορά θα είναι πιο μικρή. Θέλουμε να τελειώσουμε καλά γιατί την περσινή σεζόν είχαμε μόνο 15 ημέρες ξεκούρασης και αυτές δεν ήταν αρκετές”.

Για τις δύο ασίστ του στο ματς με τον Παναιτωλικό: “Δύο ασίστ σε ένα παιχνίδι δεν μου έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω τις καλύτερες πάσες στους συμπαίκτες μου. Στο τελευταίο παιχνίδι ήταν καλύτερες σε σχέση με άλλα παιχνίδια, οι κινήσεις ήταν καλύτερες και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα”.

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: “Για να είμαι ειλικρινής τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε συζητήσεις. Από τότε έως τώρα δεν έχει υπάρξει άλλη προσφορά από τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι συμπέρασμα να βγάλω για το αν με θέλει η ομάδα ή όχι. Οπότε αυτό που με απασχολεί τώρα είναι να τελειώσει η σεζόν όσο γίνεται καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει“.

Για το αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ: Θέλω να παραμείνω. Είμαι καλά στον ΠΑΟΚ και εδώ στη Θεσσαλονίκη. Όμως δεν εξαρτάται μόνο από την δική μου θέληση. Για κάτι τέτοιο χρειάζονται δύο πλευρές και δεν αρκεί μόνο μία”.

Για το ματς με την Καλλονή:Αν παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε, μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε πως η Καλλονή είσαι σε δύσκολη κατάσταση, χρειάζεται βαθμούς και οι παίκτες της θα τα δώσουν όλα. Για να κερδίσουμε λοιπόν το παιχνίδι, πρέπει να έχουμε την θέληση που θα έχουν οι αντίπαλοι, τα τρεξίματα που θα έχουν οι αντίπαλοι, να έχουμε το ίδιο πάθος. Αν έχουμε αυτά, τότε θα βγει η ποιότητά μας στο γήπεδο και θα φτάσουμε στην νίκη”.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*