Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΟ για Βέλλιο

ΠΑΟ για Βέλλιο

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, καθώς και οι τρεις φορ του είναι στον “αέρα”.

Τρεις φορ έχει ο Παναθηναϊκός, όλοι είναι στον «αέρα» για την επόμενη σεζόν. Ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν θα μείνει ο Μάρκους Μπεργκ μετά το Euro. Αν θα μείνει ο Μλάντεν Πέτριτς που έχει πει ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του, αλλά έχει δεχθεί και την πρόταση του Στραματσόνι για παραμονή ενός επιπλέον χρόνου. Αν θα βλέπουμε και του χρόνου τον νεαρό δανεικό, Γιούρι Μαμούτε. Λογικό να ψάχνουν από τώρα για φορ οι Πράσινοι. Και ίσως ο Νο 1 στόχος τους να είναι ο Απόστολος Βέλλιος του Ηρακλή.

Μίλησε με πολύ καλά λόγια στη Nova ο Στραματσόνι για τον Ελληνα φορ που είχε σκοράρει στη Θεσσαλονίκη (1-0 υπέρ του Ηρακλή στο ελληνικό ντεμπούτο του «Στράμα»). Θέλει και ενίσχυση του πενιχρού ελληνικού στοιχείου του ο Παναθηναϊκός… Επισημαίνεται ότι με κολακευτικά σχόλια είχε αναφερθεί ο Ιταλός προπονητής και για τον Λούκας Βιγιαφάνιες μετά το Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 4-2: ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φορά πλέον την πράσινη φανέλα…

Σύμφωνα με το «Goal» ο Παναθηναϊκός πρόκειται να κάνει άμεσα κίνηση για την απόκτηση του Βέλλιου. Πριν τα πλέι οφ. Στη σχετική αναφορά της εφημερίδας γίνεται λόγος για προσφορά που θα φτάνει τις 600.000 ευρώ με μπόνους, σε μια προσπάθεια του Παναθηναϊκού να πάρει προβάδισμα έναντι άλλων “μνηστήρων” για τον 24χρονο στράικερ.

Ωστόσο, αξίζει να επισημανθεί ότι ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ηρακλή και στον παίκτη, η υπόθεση μόνο… εύκολη δεν είναι. Όχι μόνο διότι o τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος (11 γκολ, πίσω από Φορτούνη και Γιάννου που έφυγε για την Κίνα), ενδέχεται να περιμένει την καλύτερη δυνατή πρόταση από το εξωτερικό. Αλλά και γιατί ο Ηρακλής δεν έχει κανέναν λόγο να βιαστεί, αν ασφαλώς αποφασίσει να πουλήσει τον καλύτερο παίκτη του…

πηγή : Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*