Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αρέσει στον Ολυμπιακό ο Ιμπάνιες (vid)

Αρέσει στον Ολυμπιακό ο Ιμπάνιες (vid)

Πολύ καλή άποψη για τον αριστερό μπακ του Ερυθρού Αστέρα, Λουίς Ιμπάνιες, που έχει έφεση στο σκοράρισμα, επικρατεί στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να απασχολεί έντονα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πέραν της δυνατότητας που είχε ο Ολυμπιακός να… ξεσκουριάσει με το φιλικό της Κυριακής κόντρα στον «Ερυθρό Αστέρα» εν όψει (;) και του Κυπέλλου, υπήρξαν και άλλα θετικά στοιχεία για τους «ερυθρόλευκους». Όπως το καλό κλίμα που επικράτησε στο «Μαρακανά» (ούτως ή άλλως συμβαίνει σε κάθε συνάντηση των δύο συλλόγων, λόγω των πολύ καλών σχέσεων) και όχι μόνο.

Πρόσφατα είχε γραφτεί στη Σερβία για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Λουίς Ιμπάνιες και σύμφωνα με τον «Γαύρο» επιβεβαιώνεται αυτό το ρεπορτάζ από έγκυρες πηγές. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ του Ερυθρού Αστέρα που είναι 27 χρονών, φέτος έχει 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 9 γκολ και 2 στο Κύπελλο με 1 γκολ. Είναι Αργεντινός, με ιταλικό, αλλά και κροατικό (έπαιξε για χρόνια στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ) διαβατήριο.

Στον Ολυμπιακό έχουν πολύ καλή άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά υπό προϋποθέσεις θα απασχολήσει έντονα το ερχόμενο καλοκαίρι. Δηλαδή, αν αποχωρήσει ο Αροτύρ Μαζουακού. Σε αυτήν την περίπτωση αναμένεται να φορτσάρουν για να απόκτηση παίκτη που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και η περίπτωση του Ιμπάνιες θα «παίξει» δυνατά.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*