Home / Μπάσκετ / Eurobasket 2015 / «Αποκλεισμένος» στην Πόλη ο Παναθηναϊκός!

«Αποκλεισμένος» στην Πόλη ο Παναθηναϊκός!

Πήγε για βήμα πρόκρισης, αλλά κινδυνεύει να… αποκλειστεί! Ο χιονιάς που πλήττει την Πόλη δεν επιτρέπει, για την ώρα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στην Αθήνα μετά τον αγώνα με τη Φενέρ.

Πρωτοχρονιά στην Πόλη κινδυνεύει να κάνει η αποστολή του Παναθηναϊκού. Η αποστολή των «πράσινων» ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 10:25 με προορισμό την Αθήνα, ωστόσο οι έντονες χιονοπτώσεις στην περιοχή έχουν καταστήσει μέχρι την ώρα που γράφτηκαν αυτές τις γραμμές αδύνατο να απογειωθεί το αεροπλάνο.

Οι απογειώσεις γίνονται με δυσκολία και με μικρή συχνότητα για λόγους ασφαλείας. Οι «πράσινοι» μπήκαν στο αεροσκάφος στις 11:20 και μιάμιση ώρα μετά ενημερώθηκαν πως θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο ώρες ακόμη για να πετάξουν για την Αθήνα. Μένει να φανεί πότε θα καταφέρει η αποστολή του «τριφυλλιού» να αναχωρήσει για την Ελλάδα. Αν τα καταφέρει, γιατί όσο περνούν οι ώρες κινδυνεύει να αλλάξει χρόνο… εκτός έδρας.

Η ταλαιπωρία της ομάδας σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλη, τη στιγμή που εκκρεμεί να υποβληθεί σε εξετάσεις ο Δημήτρης Διαμαντίδης για τον μυϊκό τραυματισμό του, ενώ ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*