Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Φήμες για Μάντζιο και Βέλλιο

Φήμες για Μάντζιο και Βέλλιο

Έτοιμος για παν ενδεχόμενο φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός, αφού οι Πειραιώτες φημολογείται πως έχουν έτοιμο τον Βαγγέλη Μάντζιο και έχουν προχωρήσει το θέμα του Απόστολου Βέλλιου για το καλοκαίρι.

Πριν από μερικές ημέρες η διοίκηση του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως δεν θα υπάρξει κάποια κίνηση για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας, ενώ προτεραιότητα αποτελούν οι αποχωρήσεις μετά από τις σχετικές υποδείξεις του Μάρκο Σίλβα.

Δεν αποκλείεται όμως οι Πειραιώτες να μείνει μόνο με τον Ιντέγε σε μερικές ημέρες, εάν αποχωρήσουν ο Φινμπόγκασον και ο Πουλίδο. Τον Ισλανδό φορ, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στη Γερμανία, απασχολεί την Άουγκσμπουργκ, ενώ ο Μεξικανός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο κάποιων ομάδων του MLS.

Για αυτό τον λόγο οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται ήδη να έχουν κάνει κάποιες κινήσεις, με στόχο να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Όπως γράφει η SportDay, ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο τον Βαγγέλη Μάντζιο του Λεβαδειακού, εάν φύγει ο «Φίνμπο». Ο 32χρονος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και μπορεί να προσφέρει λύσεις στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα με τον Ηρακλή για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου. Πρόθεση του Σίλβα, άλλωστε, είναι να τονώσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και φαίνεται πως έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον 23χρονο άσο.

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής, οι Πειραιώτες θα διαθέσουν ένα ποσό που φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή με την Ελπίδων άσο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*