Home / Ομάδες / «Απάντηση» Κοντονή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα επεισόδια

«Απάντηση» Κοντονή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα επεισόδια

Αθήνα
Με αφορμή όλα όσα ντροπιαστικά έγιναν το Σάββατο στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας και που οδήγησαν στη μη διεξαγωγή του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τις συλλήψεις αλλά και γενικότερα την κατάσταση που επικρατεί, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, προέβη σε γραπτή δήλωση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο νόμος υπάρχει και πλέον εφαρμόζεται!

«Η σημερινή παραπομπή δεκατεσσάρων εκ των συλληφθέντων στον αρμόδιο Ανακριτή για την τέλεση σοβαρών κακουργημάτων δηλώνει προς όλους ότι ο νόμος εφαρμόζεται και η πάταξη των φαινομένων της βίας είναι αντικείμενο συντονισμένων ενεργειών της Πολιτείας.

Όσοι νόμιζαν ότι θα συνεχίσουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο αντελήφθησαν ότι η ανοχή της κοινωνίας έχει προ πολλού εξαντληθεί. Ελπίζω κατά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης οι συλληφθέντες να μιλήσουν και ν’ αποκαλύψουν τα κυκλώματα που υποθάλπουν τέτοιες καταστάσεις.

Απευθυνόμενος προς όλους, τους δηλώνω ότι η προσπάθεια για την πάταξη της βίας και της διαφθοράς στον αθλητισμό και ιδίως στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι και θα παραμείνει συνεχής.

Όσοι, τέλος, δεν αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους, προσπαθώντας να τις μεταθέσουν σε άλλους, πυροδοτώντας μάλιστα ακραίες και αδικαιολόγητες αντιδράσεις με εμπρηστικές ανακοινώσεις, να γνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση θα προστατέψει την κοινωνική ειρήνη αταλάντευτα και με αποφασιστικότητα».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*