Home / Μπάσκετ / Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ / Αντετοκούνμπο: «Φταίω πάρα πολύ που χάσαμε – Και του χρόνου εδώ»

Αντετοκούνμπο: «Φταίω πάρα πολύ που χάσαμε – Και του χρόνου εδώ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εμφανώς στεναχωρημένος απ’ τον αποκλεισμό της Εθνικής Ομάδος απ’ τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά εξίσου ώριμος στις δηλώσεις του.

«Σίγουρα μας στοίχισε η αρχή. Δε μπήκαμε συγκεντρωμένα. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος, απλώς δε μπήκαμε συγκεντρωμένα. Έφταιξε και πήραν διαφορά. Το γυρίσαμε, παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα, αλλά δεν τα καταφέραμε» είπε απ’ το Τορίνο (Ελλάδα-Κροατία 61-66) στην κάμερα του ΟΤΕ ο 22χρονος πόιντ φόργουορντ και συνέχισε: «Κυνηγούσαμε απ’ την αρχή. Σίγουρα έπαιξε ρόλο κι η κόπωση. Κι η απειρία. Ήμασταν νέα παιδιά μέσα. Δεν τα καταφέραμε».

«Απ’ τις αποτυχίες θα ‘ρθουν κι οι επιτυχίες. Αυτό είναι το σημαντικό, να μαθαίνεις απ’ τα λάθη, να προχωράς μπροστά, να ‘σαι πιο συγκεντρωμένος στην επόμενη ευκαιρία και να μη κάνεις τα ίδια λάθη» πρόσθεσε για το μέλλον, το οποίο θα τον βρει ξανά στα γαλανόλευκα: «Ναι, θα ‘μαι και του χρόνου εδώ. Δε θα υπάρχουν θέματα συμβολαίου».

Ο Giannis μίλησε στο ίδιο ύφος και στην κάμερα της ΕΡΤ, εξηγώντας πως «Φταίω πάρα πολύ που χάσαμε», αφού «δεν έπαιξα το μπάσκετ που μπορούσα να παίξω», ενώ επανέλαβε πως το επόμενο ραντεβού με την Εθνική Ομάδα είναι του χρόνου.

Πηγή:Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*