Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ανταλλαγή Μπέιλ-Αζάρ από Ρεάλ και Τσέλσι

Ανταλλαγή Μπέιλ-Αζάρ από Ρεάλ και Τσέλσι

Ο Ζιντάν παραδέχθηκε την απογοήτευση του Μπέιλ για την απόλυση του Μπενίτεθ αλλά υποστήριξε πως ο Ουαλός είναι ένα βασικό στοιχείο της ομάδας.

Υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του Γκάρεθ Μπέιλ θέτει και η Τσέλσι, μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντκαι οι πιθανότητες επιστροφής του στην Αγγλία όλο και αυξάνονται.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν πάντως, εξέφρασε την στήριξή του στον 26χρονο επιθετικό: «Καταλαβαίνω πως ενοχλήθηκε με την αποχώρηση του Μπενίτεθ, καθώς ήταν ένας σημαντικός προπονητής για εκείνος. Όμως θα έχει από εμένα την ίδια μεταχείριση που είχε και από τον Ράφα. Είναι σημαντικός για τον σύλλογο και θεμελιώδη μονάδα για την ομάδα. Σκοπεύω να του προσφέρω όλη μου την στοργή και την υποστήριξη ώστε να παίζει όσο πιο καλά μπορεί».

Βρετανικά δημοσιεύματα ωστόσο αναφέρουν πως ο Γάλλος προπονητής «καλοβλέπει» τον Έντεν Αζάρ. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω τραυματισμού αυτή την περίοδο, έχει μπει στο στόχαστρο των οπαδών της Τσέλσι μετά την απόλυση του Μουρίνιο και μια μετακόμιση στην Μαδρίτη δεν φαντάζει πλέον τόσο απίθανη.

Ίσως λοιπόν, μια ανταλλαγή των δύο παικτών το καλοκαίρι να τους έχει όλους ευχαριστημένους…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*