Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / «Ο Φορτούνης ήταν μάγος την Κυριακή»

«Ο Φορτούνης ήταν μάγος την Κυριακή»

Εγκώμια από τον Σάββα Θεοδωρίδη για όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά ειδικότερα για τον Κώστα Φορτούνη.

Μιλώντας στον Γαύρο και στον Κώστα Νικολακόπουλο ο Σάββας Θεοδωρίδης έπλεξε το εγκώμιο όλου του ρόστερ των ερυθρολεύκων κάνοντας όμως ειδική μνεία στον Κώστα Φορτούνη.

Ακολουθεί ένα μέρος των δηλώσεων του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού.

«Ο Ολυμπιακος με τον Πανιώνιο μια πραγματικά καλή ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα διαστημικό ποδόσφαιρο. Υπήρχαν στιγμές στο β’ ημίχρονο ειδικά που η ομάδα ήταν πυραυλοκίνητη. Αποδεικνύεται σε κάθε παιχνίδι ότι ο Ολυμπιακός έχει υπεροπλία σε όλες τις γραμμές του. Γι’ αυτό και λέμε ότι δεν θα κάνουμε μεταγραφές. Δείτε πόσοι παίκτες ήταν εκτός 18άδας. Από τον Ομάρ και τον Μποτία έως τον Μπουχαλάκη και τον Φουστέρ», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και συνέχισε μιλώντας για τον Φορτούνη.

«Ο Φορτούνης ήταν μάγος την Κυριακή. Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα από τον Κώστα. Εγώ σας το λέω. Περιμένετε και θα δείτε. Όταν πριν από λίγο καιρό είχα πει ότι έχουμε τον καινούργιο Καραπιάλη ήξερα τι έλεγα. Από Καραπιάλη και μετά τέτοιο δεκάρι δεν ξαναείχαμε. Αέρινος παίκτης. Με μια και μόνο κίνηση ανοίγει όλες τις άμυνες. Έχει εκπληκτική ευχέρεια στο πώς να αποφεύγει τον αμυντικό», τόνισε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*