Home / Ομάδες / Ανανέωσε με τον Χατζηγούλα το πόλο του Παναθηναϊκού

Ανανέωσε με τον Χατζηγούλα το πόλο του Παναθηναϊκού

Παίκτης της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού παραμέει ο Μάριος Χατζηγούλας. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον 28χρονο περιφερειακό για τον επόμενο χρόνο, ώστε να βοηθήσει το τμήμα να διεκδικήσει και να πετύχει ξανά την ευρωπαϊκή έξοδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μάριο Χατζηγούλα για την αγωνιστική περίοδο 23-24, για το ανδρικό τμήμα πόλο.

Ο 28χρονος περιφερειακός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το ‘τριφύλλι’ και να ενισχύει το τμήμα και τη νέα σεζόν στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Μάριος Χατζηγούλας δήλωσε στο pao1908 ότι: «Χαίρομαι που θα συνεχίσω την καριέρα μου και για τη νέα χρονιά στο ‘τριφύλλι’. Υπήρχε μεγάλη επιθυμία κι από τις δύο πλευρές και φάνηκε στην αμεσότητα της συζήτησης και της διαδικασίας. Ελπίζω τη νέα χρονιά να μας βρει ακόμα πιο ψηλά και με μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Η ομάδα σταθερά, χρόνο με τον χρόνο, θέλει να ανεβαίνει επίπεδο κι αυτό φαίνεται από τις κινήσεις και με τον τρόπο που δουλεύει. Μακάρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να στηρίξει το τμήμα και την προσπάθεια με υπομονή και να είναι σίγουρος ότι, σε βάθος χρόνου, θα είναι υπερήφανος».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*