Home / Άλλα Σπόρ / Εξαιρετική Γκούσιν, χαμηλά η Στεφανίδη στο Filothei Women Gala

Εξαιρετική Γκούσιν, χαμηλά η Στεφανίδη στο Filothei Women Gala

Εντυπωσιακή ήταν την Τετάρτη στο «Filothgei Women Gala» η Τατιάνα Γκούσιν. Η πρωταθλήτρια του ύψους ξεπέρασε το 1,92 στο μίτινγκ στίβου στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο, δείχνοντας παράλληλα πως έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε.

Έτσι, η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έγινε η πέμπτη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα, ισοφαρίζοντας την επίδοση της Πέρσας Χατζηνάκου. Η Γκούσιν έδειξε πολύ κοντά σε μεγαλύτερα άλματα, καθώς έχασε στις λεπτομέρειες το 1,94 και κατέλαβε τελικά τη δεύτερη θέση. Νικήτρια στον αγώνα ήταν η Αντζελίνα Τόπιτς με άλμα στα 1,94.

Αντίθετα, στα χαμηλά έμεινε το επί κοντώ των γυναικών λόγω του δυνατού αέρα που επικρατούσε. Η Κατερίνα Στεφανίδη δυσκολεύτηκε αρκετά ήδη από τα δοκιμαστικά και τελικά έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4,30.

Η Κλαούντια Πόλακ είχε την καλύτερη ελληνική παρουσία με άλμα στα 4,30 και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, με την Ελίζα Μολιναρόλο να παίρνει την πρώτη με 4,37. Η Ηλιάννα Τριαντάφυλλου ξεπέρασε τα 4 μέτρα.

Η Ναταλία Χριστοφή ήταν νικήτρια στα 100 μέτρα με εμπόδια με 13.02 κι εθνικό ρεκόρ Κύπρου. Η Ελισάβετ Πεσιρίδου τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 13.22, βελτιώνοντας το φετινό της ρεκόρ. Η τριάδα στις γυναίκες συμπληρώθηκε από τη Βικτόρια Φόστερ με 13.35.

Στα 100 μέτρα γυναικών πρώτευσε η Μαγκνταλένα Στεφάνοβιτς με 11.61 με δεύτερη τη Βικτόρια Φόστερ με 11.65 και τρίτη την Ελβετίδα Κορά με 11.68. Η Άρτεμις Αναστασίου τερμάτισε πέμπτη με 11.83.

Η Μιλίσα Γκαρντάσεβιτς ήταν η νικήτρια στο μήκος με καλύτερο άλμα στα 6.74, με την Αλίνα Ροτάρου-Κότμαν να ακολουθεί με 6.50 και την Ντιάνα Λέσλι 6,49. Καλύτερη ελληνική παρουσία είχε η Ναταλία Μπέση με 6,07.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*