Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Ανακοίνωσε Κώτσια η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Κώτσια η ΑΕΚ

Πολίστρια της ΑΕΚ έγινε την Πέμπτη η Χριστίνα Κώτσια. Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε την απόκτηση της 25χρονης αμυντικού για τον επόμενο χρόνο, με την ίδια να προέρχεται από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου και έχει σπουδάσει και αγωνιστεί στις ΗΠΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Χριστίνα Κώτσια. Η 26χρονη (10/07/1994) αμυντικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Χριστίνα Κώτσια ξεκίνησε το πόλο από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ ακολούθησε το πέρασμά της από τον Ολυμπιακό. Το 2012 μετακόμισε για σπουδές στις ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε έως το 2018 στην ομάδα του Long Beach της Καλιφόρνια. Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΝΟΒ, το σκουφάκι του οποίου φορούσε μέχρι πρότινος.

Η Χριστίνα Κώτσια δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μια νέα ομάδα στην Α1 κατηγορία, όμως έδειξε από την πρώτη χρονιά τι μπορεί να πετύχει. Πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν. Θα προσπαθήσω και εγώ, με τη σειρά μου, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Χριστίνα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*