Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ολυμπιακός: Ανανέωσε με Σταμάτη και Σπυριδοπούλου

Ολυμπιακός: Ανανέωσε με Σταμάτη και Σπυριδοπούλου

Παίκτριες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν να είναι η Εβίνα Σταμάτη και η Άννα Σπυριδοπούλου. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση των συμβολαίων με την αρχηγό της ομάδας και την Ελληνίδα φόργουορντ.

Η ανακοίνωση για την Εβίνα Σταμάτη

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Εβίνα Σταμάτη. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας»

Οι δηλώσεις της Σταμάτη στο olympiacossfp.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που παραμένω στην ομάδα που αγαπώ για άλλη μια χρονιά. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας, κυρίως σε Ευρώπη που μας έλειψε αυτή τη χρονιά. Εύχομαι πρώτα απ’ όλα υγεία και να επιτραπεί ο κόσμος μας στα γήπεδα γιατί τον χρειαζόμαστε πάντα».



Η ανακοίνωση για την Άννα Σπυριδοπούλου


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Σπυριδοπούλου. Η Ελληνίδα φόργουορντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.

Οι δηλώσεις της Σπυριδοπούλου στο olympiacossfp.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα συνεχίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση που με εμπιστεύτηκε σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή του τραυματισμού μου, το γιατρό κ. Καραχάλιο και τον φυσιοθεραπευτή κ. Λώλη. Επίσης ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Παντελάκη και τον Θάνο Νίκλα για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θα βάλω τα δυνατά μου να επιστρέψω γρήγορα πίσω, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*