Home / Άλλα Σπόρ / Ανακοίνωσε Βλοντάκη ο Εθνικός

Ανακοίνωσε Βλοντάκη ο Εθνικός

Ξανά στον Εθνικό ο Αντώνης Βλοντάκης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική πόλο το 2005 και πρώτος σκόρερ των «κυανόλευκων» στο πρωτάθλημα επέστρεψε στον «αυτοκράτορα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης, ώστε να αναλάβει την ομάδα εφήβων του συλλόγου, συνεχίζοντας τη δουλειά του στα τμήματα υποδομών μετά τη Γλυφάδα και τον Υδραϊκό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Αντώνη Βλοντάκη!

Ο πρώην διεθνής αθλητής του υγρού στίβου, “χάλκινος” παγκόσμιος πρωταθλητής το 2005 (Μόντρεαλ) και επί σειρά ετών παίκτης του “Αυτοκράτορα”, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της εφηβικής ομάδας του Εθνικού Πειραιά, επιστρέφοντας σε… γνώριμα μέρη. Ως ένας εκ των κορυφαίων φουνταριστών της ελληνικής υδατοσφαίρισης με συμμετοχές σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες (2000, 2004, 2008), ο Αντώνης Βλοντάκης γνωρίζει καλά τα στοιχεία και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, έχοντας φορέσει το σκουφάκι του Εθνικού το διάστημα 2002–2008, όπου και κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο Ελλάδος, ενώ το 2005 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του θεσμού.

Όσον αφορά την προπονητική του πορεία, ο 47χρονος τεχνικός έχει περάσει από τις υποδομές του ΑΝΟ Γλυφάδας και του Υδραϊκού, ενώ για την σεζόν 2022–2023 έρχεται να διαδεχθεί τον Ανδρέα Καριοφύλλη στους νεαρούς παίκτες του “Αυτοκράτορα”.

Αντώνη, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιά»!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*