Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αθώοι ΑΕΚ, Μελισσανίδης για την υπόθεση Κύρκου

Αθώοι ΑΕΚ, Μελισσανίδης για την υπόθεση Κύρκου

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι απειλές

Αθήνα
Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έκρινε αθώους την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα είχε πει (και είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα) στον Δημήτρη Κύρκο.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, είχε εξαπολύσει ύβρις κατά του παρατηρητή διαιτησίας, τον οποίο και απείλησε να… πνίξει με κασκόλ.

Το σκεπτικό της αθώωσης οφείλεται στο γεγονός ότι κανείς δεν επιβεβαίωσε το περιεχόμενο όσων είπε ο Κύρος στους διαιτητές και δη στον ρέφερι του αγώνα, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, ο οποίος δεν βρισκόταν κοντά για να ακούσει τι ειπώθηκε και βασίστηκε μόνο σε όσα του είπε ο Κύρκος.

Αναλυτικά όσα είχε πει στους διαιτητές να γράψουν στο Φ.Α. ο παρατηρητής διαιτησίας μετά το τέλος του αγώνα:

«Μετά τη λήξη του αγώνα ο παρατηρητής διαιτησίας Κύρκος Δημήτριος μας δήλωσε ότι: στο 30′ του αγώνα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Μελισσανίδης Δημήτριος λέγοντας του σε έντονο ύφος: Αρχ… τι ήρθες να κάνεις εδώ;

Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Καλά τα γράφει ο Δουκάκος ότι είσαι κολλητός του Βασσάρα και παίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γαμ…, γ…ώ τη συμμορία σας».

Μετά το τέλος του ημιχρόνου, κινήθηκε πάλι ο ίδιος προς το μέρος του και τον απείλησε λέγοντάς του: «Θα σε τινάξω στον αέρα. Ξέρω που μένεις και τι κάνεις. Είσαι μέλος της συμμορίας».

* Οσον αφορά την έφεση για την απόφαση αφαίρεσης 3 βαθμών για τα επεισόδια στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, η ΑΕΚ ζήτησε αναβολή και η εκδίκασή της θα γίνει την Τετάρτη.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*