Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ: Παλεύει για την υπέρβαση στα μπακ με Λαλά

ΑΕΚ: Παλεύει για την υπέρβαση στα μπακ με Λαλά

Έναν πολύ υψηλό στόχο έχει θέσει η ΑΕΚ για να ενισχυθεί στην θέση του δεξιού μπακ. Ο Κένι Λαλά αποτελεί τον διακαή πόθο της «Ένωσης» και ο Παναγιώτης Κονέ εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις που έχει στη Γαλλία βρίσκεται σε επαφές μαζί του. Ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» έχει παρουσιάσει στον παίκτη ένα ολοκληρωμένο πρότζεκτ και μια πολύ αξιόλογη προσφορά, με τον Λαλά να επιφυλάσσεται να απαντήσει.

Ο 29χρονος Γάλλος ανήκει στην Στρασμπούρ, όπου είναι βασικός, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και δεν έχει ανανεωθεί. Πρόκειται για έναν πολύ επιθετικό οπισθοφύλακα, με εξαιρετικά ανεβάσματα, πολύ καλά στημένα (εκτελεί φάουλ και πέναλτι) και συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Ο Λαλά έχει φέτος 19 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά μετρά 240 εμφανίσεις στη Ligue 1 με 16 γκολ και 21 ασίστ. Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός Γαλλίας αγωνιζόμενος από το 2017 στην ομάδα του Στρασβούργου και νωρίτερα σε Βαλανσιέν και Λανς.

Διαβάστε επίσης:

«Καίγεται» για νίκη στη Λαμία η ΑΕΚ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*